​Коцюбко звернувся до Юлії Тимошенко і до Володимира Ширми через ПАТ «Продцентр»

“Був в онколікарні, і мені скаржилися лікарі на відсутність фінансування за 2016 рік. Депутати облради виділили гроші, але гроші не перераховані, тому що їх немає.

Я вам зараз підкажу, де взяти гроші. Хіба буває так, щоб галушки википіли, а вода залишилася? Виявляється, буває.

Депутат облради Кропивницький Володимир Миколайович десятки років незаконно користується правами акціонера Публічного акціонерного товариства «Продцентр», незаконно отримує дивіденди від цього підприємства і незаконно користується вигодами, наприклад, ставить на території підприємства 45 легкових та вантажних машин, і десятиліттями не платить за їх стоянку.

Кропивницький В.М. не заплатив за придбані акції ПАТ «Продцентр» державі понад двадцять років тому.

Про це я написав голові Житомирської облради Ширмі Володимиру Васильовичу, нагадавши йому, що 25% ПАТ «Продцентр» належить державі. Мало того, що держава не отримала гроші за акції, і ці гроші не пішли онколікарні, але Кропивницький справно отримував дивіденди від підприємства ПАТ «Продцентр» всі ці роки. Мільйони гривень пішли на особисте збагачення.

Вкрадені гроші ми знайшли. Я також хочу порекомендувати Юлії Володимирівні Тимошенко вивести з членів партії «Батьківщина» депутата Житомирського облради Кропивницького В.М. Я також порадив Ширмі В.В. – голові облради, забрати у Кропивницького акції і повернути їх державі, а також повернути всі незаконно отримані дивіденди.

Я думаю, що район Мальованка, від якого сім’я Кропивницьких балотувалася в депутати, дасть належну оцінку їх вчинків.

Ставлю до відома житомирян, що депутат від Мальованки Кропивницький В.М., заступник Дебоя, разом з іншим заступником Дебоя депутатом Мойсеєвим, розформували під надуманим приводом 18-ю школу, де навчалися мальованські діти. До школи додається 3,5 га землі. Нагадаю також, що ці ж люди намагалися звільнити директорів шкіл № 1 і НВК № 11 на Мальованці. Це вони намагалися зробити руками Арендарчука – начальника міського управління освіти. Цю ганебну спробу заблокували мешканці Мальованка, які встали на захист своїх шкіл і вчителів.

Заява до глави облради Ширмі В.В. додається.”

Олександр Коцюбко