Місце для відпочинку душі та тіла у Житомирі

Плануєте вечірку з друзями чи сімейне свято, але не знаєте, яке місце може запропонувати вигідні умови та найкращий сервіс?

Шукаєте заклад, у якому можна приємно відпочити, насолодитися смачною кухнею, приємним обслуговуванням, яскравим інтер’єром і затишною атмосферою?

Ідеальний вибір для всіх випадків – ресторанно-готельний комплекс RELAX – місце де відпочиває душа і тіло!

Відтепер після грандіозного офіційного відкриття (фото з якого Ви можете переглянути за посиланням http://geometria.ru/places/rk_relax/events/988896) для вас працює: ресторан, готель, баня, сауна.

Ресторанно-готельний комплекс RELAX пропонує для своїх гостей проведення заходів будь-якого масштабу: корпоративи, весілля, день народження, фуршет, корпоративна вечірка, бізнес-ланч чи сімейне свято.

Для гостей окрім основного передбачені VIP та банкетна зали. Тут кожен зможе знайти те, чого забажає. В ресторані Вам запропонують: широкий вибір смачних страв, ексклюзивні смаколики від шеф-кухаря, фірмову коктельну карту та інше.

Для бажаючих відпочити на свіжому повітрі, на території розташовані альтанки де навіть ваша малеча зможеграючись весело проводити час.

На території комплексу також працює комфортабельний готель (економ/стандарт/люкс та супер люкс класів). Завдяки легкому і невимушеному інтер’єру, м’якому освітленню він створює затишну та спокійну атмосферу. Кожен номер обладнаний усім необхідним для повноцінного відпочинку.

І це ще не все, окрім цього після важкого, виснажливого дня вам дозволить розслабитись баня з басейном і кімнатою для відпочинку. 

Ресторанно-готельний комплекс RELAX побудований з урахуванням надання максимального комфорту відвідувачам, переконайтеся у цьому самостійно!

Знаходиться  RELAX за адресою Чуднівська 103 В (кол. Черняховского).

Детальна інформація за телефонами: 098 952 61 61; 093 116 62 41.

Слідкуйте за новинами та анонсами в соціальних мережах та на сайті:

https://www.facebook.com/relax.zt.ua/

https://www.instagram.com/relax_zhytomyr/

http://relax.zt.ua/