Нардеп Розенблат заявив, що ходив до НАБУ, але там з ним ніхто не зустрівся

Народний депутат Борислав Розенблат заявив, що вчора сам ходив до НАБУ аби розібратись у справі із затриманням його помічника.

Про це він написав у фейсбуці.

Але, за словами нардепа, з ним там ніхто так і не зустрівся.

“НАБУ мене не допитувало. Вчора сам поїхав туди, щоб з’ясувати ситуацію, але зі мною ніхто не зустрівся. Я найняв адвокатів, вони працюють. Якщо буде виклик у НАБУ, то я, звісно, піду. Я готовий до співпраці. Повністю впевнений у своїй правоті. Знаю, що ніяких протиправних дій я не робив. Чекаємо на офіційний коментар бюро”, – написав чоловік.

Також нардеп зазначив, що на даний час йдуть обшуки в його помічників та пов’язав справу з його діяльністю у сфері легалізації бурштину: “Я продовжую наполягати на тому, що це провокація, яка направлена на те, щоби знівелювати результати моєї діяльності у сфері легалізації бурштину. Як доказ – зараз відбуваються обшуки у моїх помічників. У всіх документах НАБУ, які я бачив, фігурує одна тема: написання законопроекту про легалізацію бурштину”.

До речі, на фб сторінці НАБУ анонсовано на 14 годину брифінг Артема Ситника та Назара Холодницького на тему” «Актуальні розслідування НАБУ та САП». 

Чи говоритимуть про справу Розенблата, поки невідомо.

Нагадаємо,  раніше ЗМІ повідомили, що в одному з ресторанів Києва співробітники НАБУ затримали охоронця народного депутата Борислава Розенблата за підозрою в отриманні хабара. При ньому були $200 тис.

Офіційного коментаря від детективів НАБУ поки не було.