Принца Вільяма підозрюють в зраді

Західні таблоїди вийшли з сенсаційними заголовками: принц Вільям проводить канікули в Альпах в компанії 24-річної австралійської моделі Софі Тейлор. 

Замість участі в церемонії Ігор Співдружності, які щорічно проводяться під егідою королівської сім’ї, чоловік Кейт Міддлтон полетів на гірськолижний курорт в компанії друзів. А ви довіряєте своїй половині? Перевірте – https://www.osobka.ru/services/na-izmenu/.

На більшості знімків, зроблених папараці в Швейцарії, принц проводить час в компанії сексуальної блондинки, відомої своїми відвертими пляжними зйомками. Однією з найяскравіших робіт в портфоліо моделі на даний момент залишається фотосесія для відомого фотографа Глена Крона – практично на всіх фотографіях дівчина позує топлес. За словами Глена, Софі неймовірно сонячний і відкрита людина – не дивно, чому принцу Вільяму так приємно в її компанії.

Як повідомляють джерела, Софі Тейлор відпочивала на гірськолижному курорті в компанії бойфренда Аарона Гудфеллоу – разом вони і були представлені монаршій персоні. У коментарі західному таблоїду Аарон зізнався, що, незважаючи на титул, Вільям дуже приємний і легкий у спілкуванні людина без натяку на снобізм і зарозумілість.

Незважаючи на той факт, що, за словами очевидців, між Вільямом і Софі немає і бути не може бути ніякого роману, громадськість стурбована тим фактом, що принц проігнорував важливий сімейний захід, віддавши перевагу відпочинку в колі друзів. Нові фотографії вже стали приводом для непотрібного галасу навколо королівської родини і в черговий раз викликали хвилю чуток про розлад у відносинах принца Вільяма і Кейт Міддлтон.