Що чоловікові краще не одягати влітку

Літо – щасливиа пора. Одягу на людях мінімум. Не тільки на дівчатах, але і на чоловіках. 

Але і цей мінімум потрібно вміти носити. Ми познайомимо тебе з основними літніми помилками в чоловічій моді, щоб, коли ти зробиш їх в наступний раз, ми могли самовдоволено сказати: «Ага, а адже попереджали!»

Перед прочитанням радимо заскочити до інтернет-магазину одягу Bolf.ua. тут великий вибір модного чоловічого одягу на будь-який смак. Подивитись – https://bolf.ua/main-ukr.html.

1. Сорочка з коротким рукавом і краватка

Тільки дуже самовпевнений (або п’яний) чоловік може надіти сорочку з коротким рукавом і краваткою і не виглядати при цьому як персонаж серіалу «Офіс». А якщо ти не дивився серіал «Офіс», поспішаємо повідомити, що всі його герої є зразками несмаку і провінційності. Їх це робить смішними і чарівними, але не факт, що тобі пощастить так само.

2. Шкарпетки і сандалі

Ми пишемо ці рядки потай від директора відділу моди. Тому що той приблизно раз на рік вбігає до редакції з екзальтованим криком: «Сандалії і шкарпетки – це хіт!» І все-таки ми дотримуємося традиційної точки зору, згідно з якої поєднання сандаль і шкарпеток – це жах ще той. При чому в найгіршому сенсі слова «жах».

3. Шорти-карго

Шорти вище коліна з великою кількістю кишень (саме так виглядають карго) органічно виглядають виключно на чоловіках, які не досягли 12-річного віку. Всім, хто старше, шорти-карго додадуть ореол завзятого мандрівника, який так і не усвідомив, що він вже вийшов з лісу і його оточення не поблажливі білки, а суворі люди.

4. Шльопанці

Здавалося б, чи велика різниця між пластиковими шльопанцями і такими ж відкритими сандалями, але зі шкіри або текстилю? Виявляється, велика. Шльопанці з пластмаси, недбало висять на ступні, додають зовнішності зайву розхлябаність. Не кажучи вже про те, що ризикують зіскочити з ноги в найбільш невдалий момент – наприклад, під час демонстрації сусідці по ескалатору основних рухів джиги. Так що подбай про те, щоб навіть найтонші ремінці твоїх сандаль щільно охоплювали п’яту.

5. Майка

Перш за все майка – це білизна. Особливо ця теза стосується тих, хто не провів останній рік в тренажерному залі, зрідка вилазячи з нього, щоб погрітися в солярії. Майка доречна в міському контексті, тільки коли плавиться асфальт, розпечене повітря обпікає шкіру, а люди непритомніють від спеки. В іншому випадку майка стане всього лише черговим вісником апокаліпсису.