У Житомирі християнський хор з Техасу заспівав українські пісні

16 червня в телецентрі Житомира відбувся виступ хору з Техасу. 

Учасники хору – люди християнської віри, корінні жителі Техасу та Сполучених Штатів Америки. Пісні українською мовою у їх виконанні звучали хоч з акцентом, проте з щирою любов’ю до України.

Як говорить один з організаторів концерту військовий капелан Василь Поворознюк  Вони не просто американці. Вони люблять Україну. Душею люблять і Бога, вони є християнами з декількох церков. І обєдналися для тогощоб підбадьорити Україну, що надія є в Бозі. Захід не допоможе на Сході, але є тойхто зверхуі коли Україна підніме очі до неба і зрозуміє, що допомога звідти приходить – Україні стане краще.

Учасники хору  люди різних вікових категорій та професій. Протягом тижня вони звершують концерти в області, крім того, проводять табори для дітей Бердичева та Житомира. Їм до вподоби вивчати українску мову, традиції. Хоч інколи це викликає труднощі.

Вони не злякалися подій на Сході і попри все приїхали в Україну, аби підтримати її не тільки морально, а й закликати наш народ молитися за світле майбутнє та мир. Адже, Бог на нашому боці і підтримає Україну у важкий час.

Карина Собченко