У Житомирі побили журналіста Руслана Мороза

Сьогодні 10 червня 2017 року, близько першої години ночі, в Житомирі невідомі побили журналіста Руслана Мороза. Про це розповів його колега Сергій Форест, – інформує Журнал Житомира.

“В результаті нападу викрали апаратуру: фотоапарат, відеокамеру ” Раnasonic”, карти пам’яті з фотографіями і відзнятим матеріалом. Що дивно: гроші і мобільний телефон злочинці не забрали”, – каже Форест.

За словами Руслана Мороза, його били професійно, напевно спортсмени. Після побиття він втратив свідомість на короткий час. Хтось із перехожих викликав швидку допомогу.

“Спочатку мене швидка відвезла в травмпункт першої міської лікарні, а потім мене перевели в Житомирську обласну лікарню, відділення нейрохірургії”, – розповів Руслан.

За словами Фореста, в управлінні поліції прийняли заяву і розглядають всі версії, у тому числі і професійну діяльність Руслана Мороза. Попередньо, дія злочинців потрапляють під статтю 186 ККУ, тобто грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого.