​Як відсвяткували Трійцю у Пулинах

Культура

4 червня відбулось святкування Святої Трійці у селищі Пулини.

День в селі розпочався з богослужіння в церкві, бо саме на Трійцю, історично, православна церква святкує день свого народження. Церковні дзвони своїм відлунням сповістили про радість та закликали людей до молитви за сім’ю та родину, нашу неньку Україну. Після церковних урочистостей мешканці села зібрались на березі річки, де пройшла концертна програма.

Голова Пулинської селищної ради побажав односельчанам міцного здоров’я, щастя, благополуччя і добробуту в сім’ях, мирного неба та тісної співпраці і взаєморозуміння в новоутвореній громаді.

Працівники Пулинського будинку культури, на чолі з Максимом Пташнюком, підготували програму з піснями, віршами, гуморесками. Своїм голосом зачарувала глядачів Воробйова Ірина – учениця 11 класу – неодноразова призерка районних фестивалів. Присутні отримали задоволення, позитивні емоції, відчули душевний спокій і переконались, що село багате талановитими творчими людьми.

Гостинні господині після концерту пригощали всіх присутніх смачними українськими народними стравами. Свято тривало до пізньої години.

Свято надихнуло всіх присутніх на добрі справи, наповнило серця любов’ю, подарувало сімейний затишок і добро, принесло щастя і впевненість в майбутньому.

Лілія Чижевська