За 50 тисяч житомирське підприємство зробить ремонт приміщень міграційної служби

Управління державної міграційної служби України в Житомирській області 23 червня уклало Договір із житомирським ТОВ “Тетерів-Будпроект” щодо поточного ремонту приміщень на вул. Пушкінська, 44.

Про це йдеться в системі Прозоро.

Вартість робіт – 49 тис 454.40 грн (з ПДВ). Фірму обрали на власний розсуд.

Ремонтні роботи проходитимуть з 23 по 30 червня.

Які саме роботи має провести компанія, невідомо. Договору в системі немає. 

Власниця ТОВ “Тетерів-Будпроект” Ірина Самсонюк. Як писав Репортер, фірма утеплить за 3 мільйона дитсадок у Радомишильському районі та підремонтує приміщення бібліотеки для юнацтва у Житомирі.

А також за півмільйона робить капремонт покрівлі Центру для атовців у Бердичеві.

Як інформував раніше сайт УДМС, 13 жовтня 2016 року депутати Житомирської міської ради підтримали ініціативу керівництва УДМС про включення до Програми економічного і соціального розвитку міста Житомира на 2016 рік заходів із забезпечення розвитку інформаційної інфраструктури та проведення поточного ремонту відділів ДМС, розташованих в Житомирі. На це виділили 300 тисяч гривень.

До речі, пропонуємо вам сюжет СК1 про зручності й недоліки оформлення біометричного паспорта у Житомирі. Поки ремонт роблять в центральному офісі, в районних – повний безлад: старі меблі, черги, відсутність туалетів та одна працівниця на десятки тисяч житомирян.