​Житомирська міська рада нарешті має намір подати позов до суду на екс-керівника ДАІ, який перегородив берег

Житомирська міська рада нарешті має намір подати позов до суду до Володимира Недельського про знесення пірсу та паркану на землях водного фонду в парку культури та відпочинку імені Юрія Гагаріна.

Про це повідомляють у міській раді.

Журналісти різних видань міста і Репортер неодноразово писали про цю справу.

6 червня цього року відбулося засідання Корольовського районного суду Житомира у справі за позовом Житомирської місцевої прокуратури в інтересах держави в особі Житомирської міської ради, Державної екологічної інспекції у Житомирській області до Недельського Володимира Володимировича про звільнення самовільно зайнятої земельної ділянки водного фонду та приведення її у попередній стан.

“У ході судового засідання представником місцевої прокуратури, а також представником Державної екологічної інспекції у Житомирській області було повідомлено суд про те, що Володимиром Недельським усунуті всі порушення земельного законодавства, а тому позов пред’явлений безпідставно. З цих підстав прокурор просив суд залишити заявлений позов до Володимира Недельського без розгляду. Проте як виявилося жодних порушень він не усунув”, – йдеться в повідомленні.

“Саме тому міська рада буде звертатись до суду із позовом, аби домогтись знесення пірсу та паркану на землях водного фонду в парку культури та відпочинку імені Юрія Гагаріна”, зазначають у міській раді.

Хоча в плані реконструкції

Як вже писав Репортер 27 серпня 2014 року, у Житомирі недалеко від підвісного мосту у Житомирі екс-керівник УДАІ УМВС у Житомирській області полковник Володимир Недельский вистроїв біля річки Тетерів чималий будинок по 3-у пров. Чуднівському, закрив берег та встановив пірс.

Наступного року екс-даішник поставив біля пірса ще й будиночок.

Обласна прокуратура відреагувала тоді на статтю та повідомила, що у липні 2013 року заявлено позов про визнання протиправним та скасування рішення міськради про надання приватній особі в оренду земельної ділянки площею 0,0103 га, що розміщена за адресою провулок 3-й Чуднівський, а також передачу у власність 0,1000 га землі для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд.

Але у 2016-му пан Недельский не тільки не звільнив берег, а взяв і загородив вже частину Тетерева