Біокаміни

Краса полум’я захоплює своєю міццю і мінливістю. Язики полум’я в’ються і згинаються, танцюють, переплітаються химерними візерунками. Тендітна, ажурна краса. Вогонь зігріває і створює затишок в домі. Він безпечний, якщо його контролювати. Живе полум’я біокаміна внесе в інтер’єр особливі нотки тепла і додасть вашому житлу особливий статус.

Живе горіння полум’я, при якому немає диму, сажі і кіптяви. Такий ефект досягається в результаті горіння в каміні парів біоетанолу. Осередок поєднує в собі безпеку, оригінальні дизайнерські рішення і практичність. Все це дозволяє встановити біокамін практично в будь-якому місці вашого будинку, квартири або ресторану. Для монтажу не потрібні димохід і спеціальні дозволи. Залежно від Ваших переваг, Ви можете обрати  – настільні біокаміни – настінні біокаміни – підлогові біокаміни та інші.

Теплий, живий осередок в квартирі? Так, якщо це електрокамін – сучасний, високотехнологічний прилад, який не тільки обігріває кімнату, але і створює в ній атмосферу затишку заміського будинку. Це не тільки красиві, але і функціональні осередки тепла, управляти якими легко і приємно. Вбудовувані, кутові, настінні, декоративні – велика кількість моделей відкриває чудові можливості для реалізації самих неординарних ідей в оформленні вашого будинку.

Камін – більше, ніж опалювальний прилад. Це справжня окраса будинку, що дарує тепло і незабутні моменти милування химерними спалохами вогню. Вирішуючи купити біокамін для квартири або будинку, офісу чи ресторану важливо вибрати ту модель, яка найкращим чином буде виконувати поставлені завдання і підійде за технічними параметрами. У квартирах, як правило, встановлюються моделі без димоходів. 

Советуем пребетать биокамины в kaminff.com.ua. Качество, скорость установки и отличная гарантия. Хороших и теплых Вам вечеров!