Депутати міської ради кажуть, що з ними не погоджували проект нової схеми руху на Соборному

Репортеру стало відомо, що депутатам не показували проект-переможець зміни схеми руху на Соборному майдані,  який учора під час брифінгу представив заступник міського голови Дмитро Ткачук.

Ми звернулись за коментарем до голови профільної комісії з питань житлово-комунального господарства та інфраструктури міста  Олега Черняховича.

За його словами, депутатам справді не показували проекти, в тому числі і той, який продемонстрували учора.

“Нам не показували проект. Депутати нашої комісії, не бачили взагалі нічого.  На тому тижні, правда, я особисто ходив до заступника, коли почув про зміну схеми руху. В кабінеті Ткачук показав близько двадцяти різних проектів і сказав, що зараз все на стадії відбору. А учора ми дізнаємось, що вже з першого серпня змінюють схему руху. Чому з нами нічого не погодили, я взагалі не розумію”, – сказав Черняхович

Нагадаємо, з 1-го серпня рух по колу відбуватиметься згідно нової схеми. За словами Дмитра Ткачука, проект зміни схеми руху був замовлений ще на початку цього року, ще до прийняття відповідного закону Верховною Радою України.  Його мета – забезпечення максимальної безпеки всіх суб’єктів руху.