КП “УАШ” знову відкинуло дешевшу ціну аби “протягнути” свою фірму

КП “Управління автомобільних шляхів” Житомирської міської ради” 26 липня уклало Договір на купівлю навантажувача з навісним обладнанням (ковш 2-2,5 м3).

Про це йдеться в системі Прозоро.

Договір уклали з житомирським ТОВ “Нова-Технологія”. Сума контракту – 1 млн 448 грн з ПДВ.

Якої марки ковш, незрозуміло.

Переможця обирали шляхом аукціону. Київське ТОВ «ЕКВІВЕС» запрпонувало найменшу ціну – 1 млн 198 тис грн, але фірму дискваліфікували через “невідповідність умовам тендерної документації”.

Суперник, якого допустили до торгів, була ФОП ГОРБИШЕНА ОЛЕНА ВОЛОДИМИРІВНА, яка запропонувала на 2 тис грн більше і не понижувала ціни.

Напередодні, ФОП ГОРБИШЕНА та “Нова-Технологія”успішно розіграли між собою два мільйони на користь “Нової-Технології”

Власниками ТОВ “Нова-Технологія” є 4 житомирянина. Андрій та Олександр Умінські, Костянтин Єремейчук та Сергій Купріянчук. Загальний розмір статутного капіталу на всіх становить лише 100 грн. .

Зареєстрована фірма по Проспекту Незалежності, 57. За цією ж адресою знаходиться фірма Володимира Умінського – ТОВ “Дозор Україна”, колишня ПП «Автоімідж», де Андрій Умініській був комерційним директор. (Фірма встановлювала зупинки громадського транспорту).

І саме цікаве: керівник ТОВ “Дозор Україна”– Мирослав Горбишен.

Як писав Репортер. нещодавно ще одна фірма звинуватила житомирський КП “УАШ” в “протягуванні” потрібних фірм на Прозоро.