Луценко: Рада прокурорів дала добро на звільнення першого заступника прокурора Житомирської області

Генеральний прокурор України Юрій Луценко повідомив про результати попередньої наради у м. Житомирі.

За наслідками наради, проведеної з прокурорами Автономної республіки Крим, Вінницької, Житомирської, Київської, Черкаської областей та м. Києва, до Ради прокурорів України надіслано сім матеріалів щодо звільнення з адміністративних посад двох заступників прокурорів областей та п’яти прокурорів місцевих прокуратур.

Про це, за інформацією проес-служби, він розповів у п’ятницю, розпочинаючи нараду з прокурорами Сумської, Харківської, Полтавської, Запорізької, Луганської, Донецької та Дніпропетровської областей. 

«Радою прокурорів, як ви знаєте, новоствореним органом самоврядування, розглянуто три матеріали і надано рекомендації про звільнення першого заступника прокурора Житомирської області (Олександра Білошицького, – ред.), заступника прокурора Автономної республіки Крим, керівника Київської місцевої прокуратури №2. Вчора я підписав відповідні накази», – зазначив Генеральний прокурор та додав.

Як писав Репортер, під час наради у Житомирі Луценко звинуватив першого заступника у закритті справи щодо незаконної вирубки лісу.