​На Фестиваль льону приїдуть трейдери з ПАР

На щорічний Фестиваль льону, який проходить в с.Стремигород Коростенського району Житомирської області, приїдуть бізнес-партнери з ПАР. 

Про це повідомила організатор фестивалю, власниця агрокомпанії «Зоря» Ірина Костюшко. 

«Керівник великого трейдера з ПАР ще в 2016 році підписав з компанією «Зоря» перший контракт про постачання продукції, в цьому році, в липні підписали другий контракт», – повідомила Ірина Костюшко.

Під час попередніх переговорів про другий контракт партнери з ПАР отримали також запрошення на Фестиваль льону, який цього року пройде 26 серпня.

«Свого часу у цього трейдера був негативний досвід з українськими партнерами, тому до вибудовування бізнес відносин з ним ми підходимо з особливим тактом. І те, що крім другого контракту, підписаного в липні, в бізнес-кейсі нашого партнера вже є квитки на Фестиваль льону, який пройде в серпні – хороший показник. Ми не просто налагоджуємо відносини з конкретним партнером. Насправді, таким чином формується «міжнародний банк довіри» до бізнес та інвестиційної Україні », – підкреслила І.Костюшко. 

Як відомо, Фестиваль льону буде проводитися вже втретє, в минулому році у цього заходу був по справжньому всеукраїнський масштаб, в цьому році організатори планують вийти на міжнародний рівень.

Прес-служба Ірини Костюшко