Нардепу від Житомира Розенблату одягли електронний браслет

Народний депутат Борислав Розенблат у коментарі УНН повідомив, що на нього наділи електронний браслет, призначену судом заставу в розмірі 7 млн грн досі не вніс.

“Так, наділи браслет. Ми домовилися, що я приїду до управління Міністерства внутрішніх справ Житомирської області і там мені вдягли браслет”, – сказав Розенблат.

Також він повідомив, що поки не вносив заставу в розмірі 7 млн грн, призначену судом.

“У мене є 5 днів і протягом 5 днів я буду займатися виконанням ухвали (суду – ред). Все що записано в ухвалі, я все зроблю. Ні, ще не вносив (заставу – ред.)”, – також повідомив парламентар.

Нагадаємо, Солом’янський районний суд Києва частково задовольнив клопотання НАБУ за погодженням САП про обрання народному депутату Бориславу Розенблату запобіжного заходу у вигляді застави і визначив її у сумі 7 млн грн.. Крім того суд зобов’язав Б,Розенблата здати паспорти і утриматись від спілкування зі свідками та іншими підозрюваними у кримінальному провадженні.

Також суд зобов’язав Б.Розенблата не відлучатися з Житомира і Києва без відому слідчих. Разом з тим він зобов’язаний носити електронний засіб контролю.