Щоб не помилитися з покупкою металопластикового вікна


Для того щоб не помилитися з покупкою металопластикового вікна, існують певні «закони» вдалої покупки.

Так, для початку потрібно запам’ятати, що покупець ніколи не повинен гнатися за ціною. Гарне вікно не може коштувати дешево. Ціни на пластикові вікна залежать від багатьох факторів. Дешевизна пропонованого металопластикового вікна повинна Вас насторожити. При покупці зверніть увагу не тільки на назву профілю, який використовується при виробництві, а й на фурнітуру, скло придбаного Вами вікна, а також на його внутрішнє армування. Краще розібратись в цому Вам допоможуть на www.aluplast.ua/ua/map/vinnitsa.php.

Якщо профіль вікна дорогий і якісний, а фурнітура дешева – повірте, Ви тільки даремно витратите гроші. Вікно може добре тримати тепло і не пропускати в будинок зайвий шум з вулиці, проте ручки можуть дуже скоро відвалитися, а саме вікно тріщати і пищати. Недорогий склопакет може розгерметизуватися і втратити всі свої властивості.

Уточнюйте у менеджера фірми назвувиробника, марку та товщину скла, назву використовуваних герметиків, і що найважливіше і про що, на жаль, забувають багато покупців – вимагайте сертифікат відповідності. Це буде своєрідною гарантією якості для Вас.

Другим моментом, на який варто звернути увагу при покупці металопластикового вікна стане культура його збірки і зовнішній вигляд товару, що купується. Необхідно ретельно оглянути всю поверхню металопрофілю, звернути свою увагу на скільки рівномірно і акуратно зачищені зварні шви, чи добре штапики підрізані і як стикуються в кутах вікна, чи не утворюють вони щілини.

Покупці, які придбали металопластикове вікно, повинні звернути увагу і на його монтаж. Найкраще звернутися до професіоналів. Цікавтеся у представників фірми, яка технологія монтажу буде використана, уточніть за кріпленнями і використання монтажної піни. Ви ж не хочете, щоб стекла придбаного Вами вікна постійно запотівали, а в приміщення з вулиці постійно потрапляла вода, фурнітура була встановлена неправильно.