Трендові аксесуари сезону

Ми не будемо писати про годинник, кільця і браслети – ці  головні прикраси сезону весна-літо 2017 у тебе точно вже є. А як щодо моносережок, хустки, портупеї? Ти точно захочеш приміряти їх цього літа!

Моносережка

Якщо хочеш злегка освіжити свій образ, без кардинальних змін, то зроби ставку на моносережку. Її можна надягати не тільки під вечірні сукні, але і до повсякденного одягу, додаючи поряд правильний акцент.

Хустка

Хустка донині зберігає свою популярність, зникаючи з полиць магазинів. ЇЇ краса – в її розмаїтті. Вона може бути бавовняною, шовковою або навіть з деніму. А скільки існує варіантів, як її можна зав’язувати! Наприклад, повісь хустку навколо голови як ободок, або навколо шиї, як у стюардеси. Влітку яскраві хустки можна зав’язувати на щиколотці або руці, як робила Керрі Бредшоу.

Портупея

Якщо хочеш додати в образ жорсткості – одягай портупею. Вона підходить і під плаття, і під сорочку, і під футболку. Головне пам’ятати, що портупея – дуже самодостатній аксесуар, тому тут тобі ні сережки, ні кольє не знадобляться.

Купить кожаные портупеи женские.

Крім цього, з минулого року все ще залишаються актуальними портупеї і чокери, які відрізняються по дизайну: заклепки, тасьми з гуми або шкіри, що підкреслюють агресивний стиль або оброблені квітами та мереживом, які покликані цей стиль трохи пом’якшити. Їх можна носити поверх обтягуючих суконь, з нижньою білизною, трикотажними боді і майками. 

І, наостанок, декілька порад про те, як слід носити аксесуари без умовностей:

Змішуй золотий і срібний колір фурнітури і прикрас. Заборони на цю тему вже давно застаріли. Срібний браслет на руці вдало врівноважить золотисту фурнітуру сумки і таке ж кільце.

Носи велику біжутерію днем. Тільки якщо вже одягаєш велике кольє, забудь про звисаючі сережки і масивні браслети.

Жовте золото зараз на піку популярності. Але не перестарайся з ним, щоб не бути схожою на дешеву копію Нефертіті.