У Житомирі шукають директора одного із центрів творчості учнівської молоді

Без категорії

Управління освіти і науки Житомирської облдержадміністрації шукає директора Житомирського обласного центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді.

Про це повідомляє прес-служба освітян.

Оголошено конкурс.

Місцезнаходження закладу: проїзд акад.Тутковського, 10.

Кваліфікаційні вимоги: у конкурсі можуть брати участь громадяни України, які вільно володіють державною мовою, мають вищу педагогічну освіту на рівні спеціаліста або магістра, стаж педагогічної роботи не менше трьох років, високі моральні якості та стан здоров’я, що дозволяє виконувати професійні обов’язки.

Умови оплати праці: керівникові навчального закладу нараховується заробітна плата відповідно до норм чинного законодавства, що регулює правовідносини в галузі освіти, з урахуванням змін та доповнень, які існують на момент її виплати.

Перелік документів, які подаються претендентом для участі в конкурсі:
– заява на участь у конкурсі,
– особовий листок з обліку кадрів,
– автобіографія,
– копія диплома про освіту,
– копію паспорта,
– декларацію про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за минулий рік,
– попередження про спеціальні обмеження,
– письмову згоду на обробку персональних даних,
– дві фотографії розміром 6х4 см,
– копія трудової книжки,
– пропозиції кандидата щодо подальшої фінансово-економічної діяльності підприємства, установи, організації, викладені в довільній формі (бізнес-план, програма діяльності тощо).

Документи від претендентів приймаються протягом 30 календарних днів з дня оприлюднення оголошення про проведення конкурсу.

Документи приймаються за адресою: м.Житомир, майдан С.П.Корольова, 12 каб.505, Контактна особа: Токарчук І.В. тел. 47-44-97, ел. адреса: ztedu@ukr.net.