Wizz Air запропонував низькі ціни на скасовані рейси Ryanair

Один з найбільших лоукостерів Європи Wizz Air повідомив, що встановив спеціальні тарифи на скасовані рейси іншого лоукостера Ryanair вартістю від 15 євро. Відповідне повідомлення з’явилося на офіційній сторінці авіакомпанії у соцмережі Facebook, пише Тиждень.

Пасажири, які встигли забронювати квитки на скасований рейс авіакомпанії Ryanair між Києвом та Лондоном чи нідерландським Ейндговен, а також між Львовом та Берліном або польським Вроцлавом, можуть забронювати квитки у Wizz Air за зниженою ціною, за умови пред’явлення свого оригінального бронювання на Ryanair.

Повідомляється, що Wizz Air запустив унікальні тарифи у 15-35 євро, аби зменшити кількість пасажирів, які постраждали від скасування виходу Ryanair на український ринок. Кількість акційних місць залежить від наявності вільних місць в літаку, тому пасажирам рекомендується швидко бронювати квиток.

Акція діє на рейси до 30 листопада 2017 року.

Нагадаємо, напередодні Ryanair заявив про відмову від виходу на ринок України через порушенням “Борисполем” своїх зобов’язань. У Ryanair відзначили, що аеропорт “Бориспіль” став на бік авіакомпаній з високими тарифами, включаючи “Міжнародні авіалінії України”, і позбавив українських пасажирів доступу до дешевих авіаквитків. 

У компанії вибачилися перед клієнтами, які вже забронювали рейси. Їм повернуть кошти за квитки.