За скільки продають однокімнатні квартири житомиряни та інші регіони у липні

Без категорії

Портал Domik.ua провів аналіз цін та опитав професійних ріелторів України про те, в яку суму обійдеться покупцям придбання однокімнатного житла в багатоквартирних будинках старого житлового фонду в кінці липня 2017 року. 

За підсумками проведеного опитування з’ясувалося, що купити квартиру за вигідною ціною можна в  окраїнах обласних центрів України.

Середні ціни на однокімнатні квартири в будинках старого житлового фонду різних регіонів України (рос.)

В інфографікці відображена середня вартість однокімнатного житла в багатоквартирних старих будинках України. Примітно, що показники можуть варіювати в залежності від планування, площі і типу споруди житлового об’єкта.

Найвищі ціни на придбання житла – в Києві. Так, за покупку однокімнатної квартири в столиці клієнтам доведеться заплатити в середньому $ 25000. В інших центральних областях України найвищі показники зафіксовані в Дніпрі – $ 22000. Найбільш недорогі квартири виставлені на продаж в Полтаві – $ 12000.

У Західній частині України найдорожче купити однокімнатну квартиру в будинках старого житлового фонду можна у Львові – за $ 20000. Максимально невисокі ціни на придбання житлових об’єктів  у Хмельницькому – $ 10000.

У Східній частині України діапазон цін на покупку однокімнатного житла варіює в межах $ 12000 – 22000. Найвищі показники виявлені в Харкові – $ 22000. Найменша вартість таких квартир простежується в багатоквартирних будинках  Запоріжжя – $ 12000.

У Південній частині України найдорожче житло можна купити в Одесі – $ 23500. Купити однокімнатну квартиру в об’єктах старих будинків за прийнятну ціну можна в Херсоні – за $ 11000.

У Північній частині України найбільш високі ціни виявлені в Житомирі і Сумах – $ 13000. Найнижча вартість однокімнатних квартир в будинках старих споруд Чернігова – $ 11000.