Здоров’я зубів. Поради


Стоматологічний контроль над здоров’ям зубів є невід’ємною частиною життя кожної людини. Чим частіше ви звертаєтеся до стоматолога, тим більше шансів, що ваші зуби тривалий час залишатимуться здоровими. Але, як правило, люди йдуть в стоматологічну клініку не для того, щоб пройти профілактичний огляд, а тоді, коли ротова порожнина вже доведена до жалюгідного стану. До лікаря їх жене не бажання зберегти зуби здоровими, а нетерпима біль.

Зазвичай такий панічний страх викликаний тим, що багато хто вже мав невдалий досвід лікування зубів, тому не хочуть повторювати його знову.

Профессиональный стоматолог в Мюнхене. Лечение и профилактика для особо требовательных пациентов. Качество гарантируется.

Сьогодні з’явилося безліч сучасних стоматологічних клінік, в яких пацієнтів чекають чисті кабінети, доброзичливий персонал і найновіше обладнання. Але за цим зовнішнім благополуччям можуть ховатися фахівці, які не в змозі надати кваліфіковану медичну допомогу. В результаті ви заплатите пристойну суму за надані послуги, а проблема залишиться невирішеною. Або вам проведуть лікування порожнини рота, яке взагалі не потрібно. Незважаючи на поставлені діагноз, пацієнтам роблять найдорожчі процедури, щоб взяти з них якомога більше грошей.

Чистити зуби потрібно переважно відразу після їжі, але якщо це неможливо, то вже після сніданку та вечері – неодмінно.

Відводьте на цю процедуру не менше 2-3 хвилин, в залежності від жорсткості щітки.

Верхній і нижній ряд зубів чистять окремо.

Міжзубні проміжки звільняють від нальоту і залишків їжі зубними нитками (флоссами). Якщо зуби розташовані рідко, то флоси замінюють міжзубними щіточками або зубними стрічками (tape).

Можна вважати, що Ви добре вмієте чистити зуби, якщо очищаєте від зубного нальоту:

– жувальні поверхні,

-зовнішні поверхні – щічні і губні,

-внутрішні поверхні – мовні і піднебінні,

-міжзубні проміжки.