Житомирський військовий шпиталь придбав за 4,6 млн грн рентгенівський комплекс

Житомирський військовий шпиталь (військова частина А1065) уклав 24 липня Договір щодо купівлі рентгендіагностичного комплексу на 3 робочі місця.

Про це йдеться в системі Прозоро.

Ціна – 4 млн 610 тис грн (з ПДВ).

Поставити має київське ТОВ «Медгарант». 

В аукціоні взяли участь дві фірми – ТОВ «Медгарант» і ТОВ «Ілатанмед». Цінова пропозиція останнього виявилась дорожчою на  40 тис грн, тож перемогло ТОВ «Медгарант». 

Одноосібним власником ТОВ «Медгарант». як пишуть Наші гроші є Олександр Островський, директором фірми є Ольга Кривокобильська. Дружина Островського, Яна Островська, є власницею ТОВ «Клініка “Медгарант”», співволодіє ТОВ «Дойче діагностік», а також була власницею ПП «Медпрогрес», що було розташовано за тією ж адресою, що і «Дойче діагностик». 

Підприємство «Медпрогрес» минулого року припинило свою діяльність, але саме воно пов’язує родину Островських з Тетяною Бахтеєвою, народною депутаткою від «Опозиційного блоку», члена комітету ВРУ з питань охорони здоров’я. Засновницею «Медпрогресу» була донька Бахтеєвої, Ірина Валітова. З 2010 до 2016 року Валітова ділила фірму з Яною Островською, а влітку 2016 року підприємство переписали на останню.