Кухня – робіть правильний вибір

Якщо ви заїжджаєте в нову квартиру або плануєте капітальний ремонт, ви, напевно, захочете купити кухню, яка, на вашу думку, буде повністю відповідати вашим уявленням про комфорт і стилі. Як це зробити так, щоб потім протягом довгих років радіти покупці?

На початковому етапі визначте, який стиль буде у майбутньої кухні, щоб вона вдало вписалася в загальний дизайн квартири. Крім класичних інтер’єрів в каталогах профільних магазинів можна знайти кухні модерн, арт-деко, англійські кухні і так далі. Якщо ви сумніваєтеся у виборі конкретних моделей, досить визначити напрямок з урахуванням розміром кімнати, освітлень і особистих смаків.

При виборі меблів для кухні окрему увагу приділіть якості фасадних матеріалів, кріплень і фурнітури. Покриття меблів має бути призначене для використання в умовах кухні, кріплення ящиків, поличок, дверцят повинні бути надійними і зручними у використанні, фурнітура повинна бути якісною і довговічною. Враховуйте, що для гарної кухні ціни визначаються як раз якістю фасадного матеріалу і фурнітури. 

Пам’ятайте, що вибір побутової техніки та сантехніки – один з ключових моментів. Пральна машина, посудомийна машина, духова шафа, варильна поверхня повинні точно підходити обраної моделі не тільки за зовнішнім виглядом, але і габаритами. Незважаючи на те, що у вбудованої техніки розміри, як правило, стандартизовані, бувають винятки. Що стосується сантехніки і раковини, то на них краще не економити.

Нарешті, знайдіть хорошого постачальника меблів для кухонь, який має в своєму розпорядженні великим каталогом моделей, а також пропонує зробити кухню на замовлення відповідно до ваших побажань. Підібрати все можна на https://www.nova-market.com.ua/. Слідкуйте за акціями і сезонними розпродажами – це дасть можливість заощадити від 5 до 50%.