Малюнки на одязі своїми руками

Побут сучасної людини міцно пов’язаний з різноманітним і різнобарвним світом тканин. Ми підбираємо собі одяг, предмети інтер’єру та м’які меблі за смаком, їх дизайн і колірна гамма є як би зовнішнім продовженням нашого «я». Модний, стильний одяг або модне оформлення інтер’єрів квартири – це не тільки спосіб самовираження людини, комфортне середовище проживання, а й своєрідне «послання» про свою особистість іншим людям.

Далеко не завжди наші смаки можуть задовольнитися готовою продукцією з магазину. У цьому випадку, на допомогу людині приходять спеціальні фарби для тканин. Сучасні фарбувальні засоби дозволяють реалізувати Вам найсміливіші фантазії.

Малюнок на тканині, виконаний своїми руками, вже давно перестав бути екзотикою. Найчастіше для фарбування тканин використовують водні розчини барвників із залученням різноманітних хімікатів, термообробку та ін. Однак в домашніх умовах це не завжди буває зручно.

Ми вважаємо, що найбільш оптимальним рішенням для занять творчістю по розфарбовуванню тканин будинку, одягу чи іншого, особливо для початківців, але бажаючих спробувати себе в цьому виді творчості, буде використання незмивних барвників на основі акрилової фарби, що володіють простотою використання, яскравими, насиченими відтінками і відмінною стійкістю до вицвітання. 

Комбінування таких барвників для тканини, як аерозольна акрилова фарба, спрей-фарба на водній основі, лінери для контурних малюнків, пастель по тканині, для розфарбовування, допоможе створити по-справжньому цікавий, модний дизайн для Вашого одягу, предметів інтер’єру або м’яких меблів. Творчий підхід допоможе Вам з вилинялої футболки або  “побитого життям” пуфика зробити справжній шедевр креативу.

Інтернет-магазин Mfest, де виготовляють футболки з малюнком на замовлення, пропонує різноманітні і креативні принти. Замовляйте вже зараз!