Нардеп Розенблат передав ліки 5-м житомирським лікарням та терцентру. Фото

Народний депутат від Житомира Борислав Розенблат сьогодні передав ліки 5-м житомирським лікарням: 1-й і 2-й міським лікарням, обласній клінічній лікарні ім. Гербачевського, обласному онкодиспансеру, військовому шпиталю та територіальному центру з підтримки одиноких та непрацездатних громадян.

Загальна сума допомоги – 1 мільйон гривень по закупівельним цінам.

Рівно один рік Борислав Розенблат допомагає житомирським лікарням у співпраці з благодійним фондом “ФармВарта”.

Сьогодні Борислав Розенблат особисто відвідав житомирський військовий шпиталь, де передав лікувальні препарати начальнику військового госпіталю полковнику Олександру Серебрякову.

Олексадр Серебряков каже, що фінансування госпіталю за останні роки покращилося – цього року госпіталю виділено 4,5 мільйонів на закупівлю ліків, 4,9 мільйонів гривень заплановано у цьому році на закупівлю нового рентгенапарату.

Борислав Розенблат подякував головному лікарю за збереження і розвиток Житомирського військового шпиталю та зауважив, що цей заклад дуже важливий і повинен якісно функціонувати, оскільки на Житомирщині знаходиться велика кількість військових частин.

Передані ліки – протипухлинні, імуномодулятори, антибіотики

На госпіталь передали препарати на 70 тисяч гривень.

Заступник головного лікаря першої міської лікарні Андрій Волков сказав, що якість ліків, які надходили лікарні від співпраці з “ФармВартою” завжди висока, адже ліки йдуть напряму від виробників.
Ліки пацієнти лікарень отримуватимуть безкоштовно.