Обираємо найкращі автореєстратори


Як добре відомо, відеореєстратор це справжній «чорний ящик» для автомобіля. Мініатюрна камера розміщується всередині салону і знімає все в процесі руху. 

Коли справа доходить до аварії або будь-яких інших серйозних подій, він дає важливу інформацію, яка допоможе знайти справжніх винуватців і довести їх причетність. Головне, знати, як правильно вибрати відеореєстратор для автомобіля, щоб від пильного електронного спостерігача не сховалися жодна деталь. Саме тому інтернет-магазин “Технодинаміка” пропонує найкращі автореєстратори 2017 року – http://www.tehnodinamika.ru/catalog/avtoelektronika/avtomobilnye_videoregistratory/ .

Trendvision і datakam, радар-детектори нового покоління DRIVE, ШГУ на Android останній версії RedPower, IQ NAVI і Daystar і всілякі аксесуари для автомобіліста.

Спеціалісти магазину зібрали і протестували пристрої від кращих виробників і можуть сміливо рекомендувати їх Вам.

На даний момент актуальним дозвіл для відеореєстраторів 1920 1080 (формат Full HD). Воно дозволяє записати відео в прийнятній якості, не займаючи занадто багато місця на внутрішньому накопичувачі. Втім, з ростом можливостей сучасних відеореєстраторів, росте популярність пристроїв з дозволом 2304 1 296 (Super HD). Однак в даному випадку краще відразу подбати про покупку ємною карти пам’яті (не менше 64 Гб). Популярними і прості моделі, що записують відео в дозволі 1280 960. І хоча всякого роду «солідні фахівці» називають їх морально застарілими, вони цілком справляються зі своїм завданням.

Саме тому ми рекомендуємо купити відеореєстратор в інтернет-магазині “Технодинаміка”. Адже, по-перше, прийом замовлень тут здійснюється цілодобово, по-друге, Ви зможете не тільки зробити замовлення, але і проконсультуватися з оператором з приводу пристроїв, які зацікавили Вас.