Обираємо сучасні радіатори

Надійна, а головне добре функціонуюча система опалення – це один з важливих аспектів в будинку. Але для того, щоб все працювало довго і надійно, потрібно правильно вибрати радіатор.

Різні габарити, виробники, марки – вибір, який пропонується в професійних магазинах, досить широкий. 

На даний час ви можете придбати кілька варіантів батарей. Це можуть бути:

сталеві трубчасті і панельні,

біметалеві;

алюмінієві;

кermi;

чавунні.

Вибір великий і різноманітний, тому ви обов’язково зможете щось підібрати для свого будинку.

Але одним з нововведень в техніці, яка забезпечує тепло, стала поява спеціальних батарей, які об’єднали в собі всі переваги своїх попередників – біметалічні радіатори опалення. На сьогоднішній день купити біметалічні радіатори опалення – це оптимальний варіант оснащення свого будинку сучасною технікою, яка буде працювати багато років. Придбати можна на http://climat.kiev.ua/radiatory-otopleniya/bimetallicheskie-radiatory/.

Сучасні магазини пропонують широкий вибір якісної інженерної сантехніки. На сайтах ви побачите масу корисної інформації про потрібний вам виріб, а також без особливих зусиль зможете зв’язатися з їхніми консультантами, які допоможуть вирішити всі виниклі питання.

Купити біметалічні радіатори опалення можна в будь-якому місті.

Вони виконуються з двох видів металу: всередині сталева частина, а зверху алюмінієвий корпус. Це робиться для того, щоб конструкція була якомога міцною, при цьому прослужила багато років. Поєднання сталі і алюмінію – це міцна основа і захист від зовнішніх впливів.

Кожна секція біметалічного радіатора являє собою сталевий сердечник з горизонтальних і вертикальних труб, зварених між собою, по яких циркулює теплоносій, і зовнішнє ребра з алюмінієвого сплаву. Застосування подібної схеми зумовлено відмінними теплопровідними властивостями алюмінію з одного боку і міцністю і корозійною стійкістю сталі до теплоносія – з іншого.

Переваги:

стійкість до перепаду тиску і корозії;

хороша тепловіддача;

мінімальна вага;

стильний зовнішній вигляд;

зручний і простий монтаж;

кількість секцій можна змінити.