​Продукція ТМ «Візаж» – перший крок до енергоефективності вашого дому

Зберегти тепло в оселі та зекономити кошти за енергопостачання – цілком зрозуміле бажання. Тому все більше людей звертають увагу на раціональне використання енергетичних ресурсів. А запровадження енергоефективності дозволяє не лише заощадити кошти окремих людей, але й вирішувати глобальні питання – економити ресурси цілої країни та навіть поліпшувати екологію всієї планети.

Однією з найважливіших складових енергоефективності є енергозбереження. Статистика свідчить: втрата тепла в оселі через вікна може досягати 80 %. Проте сучасні технології, якісні матеріали та майстерне встановлення дозволяють цього уникнути.

Наприклад, вікна торгової марки «Візаж», яка активно працює на ринку вже більше 20 років, мають високий рівень теплоізоляції, тому користуються попитом не лише в Житомирській, але й в Київській, Вінницькій, Одеській, Рівненській та Хмельницькій областях. Матеріали постачають відомі світові виробники – як: Рrofine GmbH та Winkhaus (Німеччина) та інші. Проте одних лише якісних матеріалів мало. У компанії піклуються про своїх клієнтів та здійснюють професійний монтаж власної продукції. Адже те, як довго прослужить вікно, за статистикою на 30-35% залежить від виробника і на 65-70% від майстерності монтувальників.

ТМ «Візаж» подбала й про те, щоб енергоефективність у власному домі стала для українців доступнішою, взявши участь у програмі IQ energy, розробленій Європейським банком реконструкції та розвитку (ЄБРР). Вона передбачає зручну та прозору систему кредитування на енергоефективні технології. Окрім того, Шевкі Аджунер, директор ЄБРР в Україні, на прес-конференції повідомив про збільшення розміру компенсації за програмою IQ energy до 35 % вже з 1.07.2017. До цього відсоток компенсації становив 15 % або 20 %. Тепер кожен може отримати компенсацію 35 % від суми кредиту не тільки на товар, але й на його монтаж та комплектуючі.

Отже, щоб взяти участь у програмі, треба зареєструватись в онлайн-системі управління грантами програми IQ energy, обрати товар та партнера з каталогу технологій IQ energy, роздрукувати сертифікат відповідності, купити товар в кредит у зазначеного партнера та встановити його, заповнити заявку на отримання гранту, надати відповідні дані про себе та проект енергомодернізації для перевірки і отримання коштів у розмірі до 3 000 євро на свій банківський рахунок.

Оформлюючи заявку, треба мати таку технічну документацію:

1. Сертифікат відповідності;

2. Технічна документація на матеріали та/або обладнання;

3. Кредитний договір. Кредит на момент реєстрації має бути не погашений.

4. Рахунок на товар.

5. Гарантійний талон.

6. Акт(и) виконання монтажних робіт;

7. Фотографії об’єкту до початку виконання монтажних робіт;

8. Фотографії об’єкту в процесі виконання монтажних робіт;

9. Фотографії об’єкту після завершення монтажних робіт.

Скористатися програмою та взяти кредит на встановлення вікон може будь-яка фізична особа, якщо використовуватиме матеріали, які відповідають будівельним нормам та правилам, оформить кредит у банку-учаснику програми (УкрСиббанк,ОТП Банк, або Райффайзен Банк Аваль) та завершить проект впродовж чотирьох місяців з дати кредиту. Окрім фінансування, проект надає своїм учасника консультаційні послуги з питань, що стосуються енергозберігаючого обладнання та технологій.

Експерт УкрСиббанку стверджує та підкреслює переваги встановлення вікон за програмою IQ energy: «Максимальний термін надання кредиту – 3 роки, дострокове погашення кредиту без штрафних санкцій, швидкість надання кредиту, швидкість прийняття рішення про виділення коштів, конкурентоспроможність з державними програмами, прозора та чітка система оформлення документів та виділення коштів, що унеможливлює маніпуляції, – ось ті показники, що роблять програму IQ energy привабливою для звичайних свідомих громадян, які прагнуть покращити своє життя шляхом встановлення енергозберігаючих засобів та зекономити в подальшому». А отримання кредиту від УкрСиббанку залишить у вас приємне враження, бо вся інформація про відсотки та комісії подається відкрито і одразу зрозуміло, скільки ви зекономите на придбанні енергоефективного товару.

Скористайтеся можливістю встановити вдома сучасні металопластикові вікна, заощадити кошти і зменшити суму рахунків за опалення!


Дізнатися детальніше інформацію, Ви можете за телефонами: (0412) 41-84-40; (0412) 41-84-41; (067) 442-52-09.

«ВІЗАЖ» – вікна нашого міста!

м.Житомир, вул. Перемоги 10.

Офіційний сайт – visage.zt.ua

е-mail – info@visage.zt.ua

Сторінка в Facebook – https://www.facebook.com/okna.dveri.zhitomir/