​“Самопоміч” у Житомирській обласній раді: “Антиукраїнське кубло має відповідати за свої вчинки перед законом”

“28 серпня відбулося чергове слухання у справі Василя Муравицького, якого підозрюють у державній зраді, зокрема, через дописи до видань країни-агресора. Після того, як суд прийняв рішення лишити під вартою Муравицького, сталася сутичка між його захисниками та патріотами з українськими прапорами. 

За словами очевидців, саме група підтримки обвинуваченого у державній зраді вчинила напад на місцевих активістів, які висловлюють обурення щодо діяльності Муравицького.

На думку фракції “Об’єднання “Самопоміч” в обласній раді, останнім часом діяльність антиукраїнських груп у Житомирській області набирає обертів. Вдаються до гібридних методів боротьби: спекулюють поняттями свободи слова, Революції Гідності, а натомість паплюжать честь захисників, які відстоюють суверенітет та цілісність України у війні з агресором, чинять безпрецедентний тиск на їхні родини, організовують акції та мітинги, покликані розхитати державний устрій.

“Антиукраїнське кубло має відповідати за свої вчинки перед законом. На жаль, гібридна війна триває не лише на сході України, але й на мирній території. Ми закликаємо правоохоронні органи не ігнорувати подібні прецеденти і вживати законні засоби впливу по відношенню до тих, хто прагне поширювати кремлівський вплив”, – повідомили у фракції “Об’єднання “Самопоміч” у Житомирській обласній раді.”