Тайвань став світовим центром джинсового виробництва

У серпні  було офіційно оголошено про остаточне злиття між тайванським виробником одягу Roo Hsing Co. Ltd і китайською компанією JD United Holdings Co. Ltd, в результаті якого перший стає найбільшим виробником джинсів в світі. Юридично ця угода вступає в силу з 1-го вересня.

Быстрая виза в Тайвань.

Виробничі потужності підприємств після такого злиття будуть значно збільшені. До фабрик JD United Holdings в Камбоджі, М’янмі, Танзанії, китайських провінціях Сичуань і Цзянсу додадуться фабрики Roo Hsing в Камбоджі і Нікарагуа.

Levi’s – це найбільш відомий і великий з їх замовників. Такі бренди, як Gap, Uniqulo, і H&M – теж не менш вірні клієнти Roo Hsing.

З 2012 по 2016 року компанія Roo Hsing збільшила свою присутність на ринку на 3,71%, ставши за підсумками 2016 року 5-м за величиною виробником джинсового одягу в світі. До 2021 року очікується зростання цієї цифри до рівня 5,31%.

Roo Hsing погодилася об’єднатися з JD Holdings, купивши останню за 12 млрд  ще в 2015 році. Це злиття робить Тайвань світовим центром джинсового виробництва, і вже характеризується, як безпрограшна і для бізнесу, і для інвесторів.

Віце-президент компанії Roo Hsing пан Сюй Чжунжун зазначив, що після злиття його компанія буде виробляти 7% від загальної кількості джинсового одягу в світі.

Незважаючи на те, що легінси, які уособлюють повсякденно-спортивний стиль, тимчасово стали більш привабливі для жінок і молоді, ніж джинси, експерти оцінюють це минуще явище в стадії свого заходу, і джинси знову знайдуть своє законне місце на ринку одягу. Як би там не було, Levi’s весь час отримував прибуток.

Компанія Roo Hsing не має наміру обмежувати джинсове виробництво лише 100% бавовною, але також урізноманітнює стилі, додаючи поліефірні і еластичні волокна, які надходять від тайванських виробників Everesy і Tai Yuen.

На даний момент загальносвітовою тенденцією стало об’єднання виробників під керівництвом світових брендів. Так, Levi’s має плани інтегрувати під свої запити від 5 до 8 таких фірм протягом наступних кількох років, дві з яких – це азіатські компанії Roo Hsing і гонконгський Crystal Group.