В Теретенії відкрили ​«Подорож у Королівство Муз» Ольги Дідківської

«Місце, де трапляються дива і здійснюються мрії» – саме такий девіз нової виставки житомирської художниці та майстрині Ольги Дідківської. 11 серпня експозиція живопису та ляльок була офіційно відкрита у затишній кав’ярні-кондитерській «Теретенія».

На рахунку майстрині понад два десятки персональних виставок і щоразу вона вражає новими підходами , експериментами та ексклюзивними роботами. Не винятком стала і ця виставка. Акцент майстриня зробила на ляльках, а також зазначила, що вони, окрім позитивних емоцій, приносять ще й удачу.

«Це спосіб мого життя, у якому просто немає місця для інших хобі. Тому моє хобі – прикрашати світ. Дар людині хтось дає і якщо не ділитися ним з іншими, то той хтось може його й відібрати. Часто розповідають, що моїляльки приносять зміни в життя і я щаслива від цього», – ділиться Ольга Дідківська.

Окрім того, при вході у кав’ярню, відвідувачі можуть загати бажання перед лялькою «Королівною» і воно на всі 100% здійсниться.

Також відкриття виставки не обійшлось без подарунків від самої Ольги Дідківської. Оригінальну лялечку ручної роботи за підсумками жеребкування було вручено пану Віталію.

«Я вражений роботами Ольги. Неочікував, що отримаю такий подарунок ручної роботи. Напевно, це доля, я витягнув щасливий номер «11», 11 серпня», – поділився враженнями Віталій.

Відвідувачі відзначають позитивну енергетику виставки. Вражають авторські ляльки – розкішні, вишукані та фантазійні, а також живопис – квіткові композиції, які оживають на полотнах Ольги Дідківської.

Сама художниця зізнається, що багато шукала і знаходила себе в ремеслі і мистецтві, оволодівши різними професіями. Але вона не зупиняється на досягнутому. Вона працює художником по костюму, вишиває, плете гачком і спицями, створює мереживо, займається моделюванням етнічного костюму, інтер’єрною скульптурою із пап’є-маше, живописом. Художниця брала активну участь у багатьох мистецьких проектах. Майстриня працює на великих форматах, любить горизонтальні епічні композиції. Вона надзвичайно тонко відчуває фактуру тканини, колір, матеріал і обирає відповідну техніку роботи з ним.

Усі поціновувачів живопису і графіки зможуть оцінити роботи талановитої житомирянки до 11 вересня з 8:00 до 21:00 в кав’ярні-кондитерській «Теретенія» (за адресою Пушківська, 24).