Як правильно поєднувати кольори у жіночому одязі

При виборі речей важливо враховувати свій природній кольоровий тип.

Існує кілька варіантів того, як правильно поєднувати кольори в одязі.

Жадор” – модний одяг для жінок.

Найпростіший спосіб виглядати елегантно і стильно – носити наряди в ахроматичній гамі, оживляючи їх яскравими акцентами. Наприклад, чорне плаття можна доповнити червоними туфлями, сірий кардиган – жовтим шарфом.

Другий варіант – монохроматичне поєднання. Воно передбачає використання в образі 2-3 відтінків одного кольору. Так, для отримання красивого комплекту до рожевій сорочці можна придбати лілові легінси і темно-вишневі балетки. Правила не забороняють використовувати в одному образі і кілька сусідніх квітів. Така комбінація називається аналогічною.

Ще одне правильне поєднання кольорів – комплементарне (або контрастне). У вбранні мають бути присутні два кольори, розташованих навпроти один одного, згідно колірному колу. Антагоністом жовтого вважається фіолетовий. Протилежність зеленого – червоний, синій – оранжевий колір. Подібні поєднання виглядають дуже яскраво, тому підходять сміливим жіночим натурам.

Оригінально виглядають і тріадичні комбінації. Вони складаються з трьох кольорів, що утворюють на колірному колі трикутник. Наприклад, сині джинси можна носити з червоним светром і жовтим пальто. До помаранчевої футболки підійдуть зелені штани і фіолетовий блейзер.

Власниці теплого типу шкіри, якщо вам подобається, наприклад, блакитний колір, купіть собі такі штани або спідницю і носіть їх з кремовою блузою. Такі поєднання кольорів в одязі виглядають легко і гармонійно, але при цьому ви не будете виглядати занадто блідо. Так само варто надходити і представницям холодного типу зовнішності. Одягніть, наприклад, смарагдовий верх і доповніть його бежевими джинсами.