Яку коляску краще обрати

Відразу скажемо: відповідь на це питання у кожного своя. Звичайно, потрібно вибирати якісну річ перевіреного виробника, але ось коляска якого типу знадобиться молодим батькам?

Що ж, давайте почнемо.

Люлька. Це самий  традиційний варіант, класична коляска. Як і будь-яка інша, вона зроблена з міцного матеріалу.  Коляска повинна не тільки перевозити, вона повинна захищати малюка від холоду і вітру, а влітку не пропускати жар. 

Іноді сама люлька буває оснащена системою кріплення, що дозволяє без проблем перевозити її (ну і дитину в ній) в автомобілі. Як вибрати дитячу коляску такого типу?

Звертайте увагу на технічні характеристики, а не на колір. А взагалі-то цей варіант коляски особливо добрий для самих маленьких крихіток – дно тут жорстке.

Універсальна коляска – це вже модульне рішення, тобто транспорт, що складається з декількох частин. Якщо ви купуєте універсальну дитячу коляску, то отримуєте не тільки класику, а й варіант «на виріст». Це люлька плюс прогулянкова частина, тобто два кузова в одній колисці.

У кожного є капюшон і муфточка для ніг. У колисці дитина може перебувати тільки в положенні лежачи, дуже рідко – напівсидячи, в прогулянковій вже можна (і потрібно) сидіти. Зазвичай батьки намагаються купити саме універсальну дитячу коляску, вважаючи, що так зручніше і практичніше.

Интернет-магазин SPOK предлагает универсальные коляски Anmar. Огромный выбор, поэтому мамочкам будет что выбрать для своих малышей.

Коляски 3 в 1, вони ж трансформери. Практично мрія для тих батьків, які хочуть отримати все і відразу.

По-перше, це прогулянкова частина, в якій можна зручно сидіти, по-друге, це традиційна частина, в якій можна лежати, по-третє, цю традиційну частину можна використовувати як автокрісло-переноску (до 13 кг).

Правда, такий варіант не може служити повноцінною заміною стандартного автокрісла. А якщо будете вирішувати, яку коляску краще вибрати, то майте на увазі, що багатофункціональні коляски досить багато важать.