Яким буде новий Land Rover Defender

Чутки про те, що новий Land Rover Defender все-таки з’явиться на ринку, особисто підтвердив генеральний директор Jaguar Land Rover Ральф Шпет. Топ-менеджер запевнив, що модель нового покоління знаходиться в стадії розробки, а вузли та агрегати майбутнього автомобіля вже обкатуються на полігонах. 

Фанатам позашляховика доведеться почекати – ринковий дебют машини відбудеться на початку 2019 року. Про те, яким саме буде Defender четвертого покоління, британці намагаються не говорити, але вже зараз ясно, що машина стане менш агресивною і сучаснішою, однак збереже міцні позашляхові властивості.

Виробництво класичного Land Rover Defender третього покоління, який випускається з 1983 р, було остаточно припинено в кінці січня нинішнього року. Всі останні роки британці неодноразово заявляли про намір припинити випуск позашляховика, але виробництво продовжувало працювати, а на ринок виходили партії спецверсій  машини. 

До кінця кар’єри позашляховик продавався тиражем не більше 10 тис штук на рік, що було недостатнім для рентабельності виробництва. Деякий час автомобіль зберігали з іміджевих міркувань, але 27 січня 2016 р конвеєр заводу в англійському Соліхаллі покинув останній Defender.

Express Vykup – срочный автовыкуп в Киеве.

Проте, знайти автомобіль на ринку ще можна, хоча мова йде не про нові машини, а про відреставровані по фірмовій програмі Heritage Restoration. Позашляховики всіх трьох поколінь відновлюють на тому ж самому заводі в Соліхалл і пускають в продаж таким же чином, як якщо б вони були новими.

На що він буде схожий

У Land Rover мають намір зробити майже неможливе: зробити новий Defender більш преміальним і простим в користуванні, одночасно зберігши його видатні позашляхові якості. Машина повинна стати більш комфортною і отримати всі сучасні електронні системи. А любителям помісити бруд запропонують спеціально підготовлені версії.