ЖК «Фаворит» продовжує будівництво третьої багатоповерхівки у Житомирі

Триває будівництво 10-поверхівки у житловому комплексі «Фаворит», за адресою вул. Вітрука, 6 у Житомирі. Тут на майбутніх власників чекають просторі та затишні 1-2-3-кімнатні квартири.

Про це Репортер повідомили в прес-службі забудовника.

30 вересня 2017 року планують відкриття першої та другої секцій третьої багатоповерхівки ЖК «Фаворит». Зараз працівники встановлюють вхідні броньовані двері у квартири, у під’їздах фарбують стіни, на балконах покладена плитка, встановлені лічильники на воду, електрощитові, ліфти. У 3-4 секціях будинку тривають планові роботи.

Паралельно з проведенням внутрішніх та зовнішніх робіт у новобудові працюють і над облаштуванням благоустрою. Зокрема, вимощують плитку на тротуарі по вулиці Вітрука.

У ЖК «Фаворит» це вже третя багатоповерхівка і незмінно для будівництва використовують виключно якісні матеріали та сучасні технології.

На території житлового комплексу є зона відпочинку, дитячий та спортивний майданчики, тренажерна зала «FavorytGym», аптека, відділення банку, парковка та ін.

«Житловий комплекс «Фаворит» має зручне розташування, звідси легко дістатися у будь-яку частину міста. Лише кілька хвилин знадобиться, аби дістатися до авто- чи залізничного вокзалів. Поруч знаходяться дитячі садочки та ліцей, – розповідає представник забудовника, Ірина Струтинська. – Ми створюємо якісне та комфортне житло. Будинки у ЖК «Фаворит» утеплені мінеральною ватою, у квартирах встановлені металопластикові вікна з п’ятикамерним профілем і двокамерним склопакетом. В наших будинках передбачено автономне опалення у квартирах».

А ще у житловому комплексі «Фаворит» не лише комфортно мешкати, але й вести бізнес.

«В усіх трьох будинках, проектом передбачено, комерційні приміщення на першому поверсі. Вони ідеально підходять для офісів, магазинів, кав’ярень та інших закладів»,- зауважує Ірина Струтинська.

Сотні житомирян підтвердили свою довіру забудовнику, придбавши квартири та оселившись в ЖК «Фаворит».

За додатковою інформацією звертайтеся у відділ продажів за адресою: м.Житомир, вул.І.Сльоти, 49-д, або за телефоном: (0412)418-926; моб.(098)461-65-69.