Житомирська фірма під обласним центром побудує за мільйон спортивний майданчик

Відділ освіти Житомирської райдержадміністрації 23 серпня уклав Договір з ТОВ “ТЕТЕРІВ-БУДПРОЕКТ” щодо будівництва спортивного майданчика зі штучним покриттям в Оліїівській ЗОШ І-ІІ ступенів.

Про це сьогодні йдеться в системі Прозоро.

Ціна робіт – 958 тис грн (з ПДВ).

Компанію обирали шляхом аукціону, але полтавську фірму з меншою пропозицією дискваліфікували, бо ТОВ «Будівництво спортивних споруд» надало скановані копії договорів, що укладені між відповідними замовниками та ФОП Манжарою Віктором Миколайовичем. Виходячи з вищезазначеного, відділ освіти не може визнати пропозицію Учасника ТОВ “Будівництво спортивних споруд” такою, що відповідає Кваліфікаційним критеріям, оскільки аналогічні договори були укладені не ТОВ «Будівництво спортивних споруд», яке бере учать у закупівлі.”

При цьому, статутний внесок у ТОВ “ТЕТЕРІВ-БУДПРОЕКТ” становить лише сто гривень, що означає, що компанія теж укладає контракти з іншими фірмами. 

Власниця ТОВ “Тетерів-Будпроект” Ірина Самсонюк. 

Як писав Репортер,  тиждень тому фірмі Самсонюк замовили за 12 мільйонів  реконструкцію обласного медичного центру вертебрології і реабілітації у Житомирі.