​Житомирян запрошують у «Подорож у Королівство Муз» Ольги Дідковської

«Місце, де трапляються дива і здійснюються мрії» – саме такий девіз нової виставки житомирської художниці та майстрині Ольги Дідківської. 

Експозиція живопису та ляльок розташувалась у затишній кав’ярні-кондитерській «Теретенія». Офіційне відкриття, спілкування з майстринею, розіграш подарунків та відкриття секретів здійснення бажань відбудеться 11 серпня о 16:00.

Художниця Ольга Дідківська багато шукала і знаходила себе в ремеслі і мистецтві, оволоділа різними професіями. Вона працює художником по костюму, вишиває, плете гачком і спицями, створює мереживо, займається моделюванням етнічного костюму, інтер’єрною скульптурою із пап’є-маше, живописом. Художниця брала активну участь у багатьох мистецьких проектах, Всеукраїнському етнокультурному проекті «Folk Ukraine», а також працювала над проектом пам’ятника Героям Небесної Сотні. Художниця працює на великих форматах, любить горизонтальні епічні композиції. Вона надзвичайно тонко відчуває фактуру тканини, колір, матеріал і обирає відповідну техніку роботи з ним.

На рахунку майстрині 20 персональних виставок і щоразу вона вражає новими підходами, експериментами та ексклюзивними роботами.

Вражають авторські ляльки у її виконанні — розкішні, вишукані та фантазійні. У цій виставці акцент художниця зробила саме на ляльках, а також зазначила, що вони, окрім позитивних емоцій, приносять ще й удачу.

«Це спосіб мого життя, у якому просто немає місця для інших хобі. Тому моє хобі – прикрашати світ. Дар людині хтось дає і якщо не ділитися ним з іншими, то той хтось може його й відібрати. Часто розповідають, що моїляльки приносять зміни в життя і я щаслива від цього», – ділиться Ольга Дідківська.

Виставка «Подорож у Королівство Муз» відкриється 11 серпня о 16:00 та триватиме понад місяць у кав’яні «Теретенія» (вул. Пушкінська, 24).