Ігор Гундич пообіцяв одинокій матері вирішити питання з придбанням слухового апарату для її дитини

Без категорії

Придбання слухового апарату для дитини – із таким питанням звернулася одинока мати до голови облдержадміністрації Ігоря Гундича.

Провів особистий прийом громадян керівник області сьогодні, 12 вересня.

Одинока мати, жителька міста Житомира звернулася до Ігоря Гундича з питанням надання допомоги у придбанні слухового апарату для 14-річного сина. Дитині необхідний слуховий апарат марки Siemens, вартість якого понад 100 тис. грн. Апарат, яким сьогодні користується хлопчик, вже не підходить, і через це виникають проблеми із мовою та спілкуванням із однолітками.

«З нашого боку ми вам допоможемо максимально – дитина має жити повноцінним життям. Прийоми громадян і проводяться, для того, щоб допомагати жителям нашої області», – сказав Ігор Гундич.

Крім цього, до керівника області звертаються люди щодо вирішення земельних питань, допомоги на лікування, як дітей, так і дорослих, які опинилися у складних життєвих обставинах. Усі інші звернення направляються для оперативного вирішення відповідним структурним підрозділам облдержадміністрації.

Для того, аби потрапити на особистий прийом до голови ОДА Ігоря Гундича, вам необхідно залишити свої координати та проблемне питання у відділі роботи із зверненнями громадян за тел.: 47-50-04 або за адресою м. Житомир, майдан ім. С.П. Корольова, 1. І вас запросять на визначену дату.

Прес-служба ЖОДА