Маленькі житомиряни по проспекту Незалежності отримали сучасний ігровий майданчик. Фото

Маленькі мешканці ОСББ «Щаслива оселя», що на проспекті Незалежності у Житомирі, давно мріяли про сучасний ігровий майданчик поблизу свого будинку. 

Зрештою, мрії збуваються разом із «Фондом родини Розенблат». Про це Репортер повідомили в прес-службі фонду.

«Ми почули, що «Фонд родини Розенблат» дарує майданчики, ми звернулись до них, написали заяву і дуже швидко ми отримали цей чудовий подарунок. Посмішки дітей, вони радісні, дійсно майданчик дуже кольоровий, гарний, зручний, всі дуже раді», – каже керуюча справами ОСББ «Щаслива оселя 29-А» Людмила Панченко.

Тепер замість застарілих ігрових конструкцій у дворі стоїть сертифікований спортивно-ігровий майданчик з гойдалками та гірками. Артем разом із друзями вже перевіряє його на зручність та пояснює, чому з його обличчя не сходить посмішка.

«Тому, що тут побудували нові гойдалки і нову гірку. З’їжджати дуже зручно», – говорить Артем.

Тішаться появою нового майданчику не лише діти, а й батьки.

«У нас багато дітей, багато будинків, на цьому майданчику різна вікова категорія. Ми дуже вдячні, нам і нашим дітям подобається цей ігровий майданчик», – розповідає Ірина Тарасюк.

На відкриття майданчику завітав і народний депутат України Борислав Розенблат. Нардеп ділиться: налаштовані і надалі підтримувати ініціативи мешканців ОСББ. Каже: силами фонду в Житомирі та області вже встановили більше 20 дитячих майданчиків, і на цьому зупинятися не збираються, адже щасливі діти – щасливе майбутнє.

«Тут великий дитячий майданчик, який, на мою думку, використовувався не зовсім за призначенням. Ми вирішили його обладнати, і це лише початок. Я вважаю, що наступного року повинні додатково тут встановити спортивний майданчик для того, щоб тут було місце для відпочинку не тільки для дітей, а і для дорослих, щоб вони могли займатися спортом. Ми обіцяли і ми будемо робити усе, що в наших силах, щоб підтримувати розвиток ОСББ і дарувати людям задоволення», – зазначає народний депутат України Борислав Розенблат.

На ігровому комплексі подарунки не закінчились: для місцевої дітвори влаштували продовження свята з мильними кульками та казковими героями.

За матеріалами Житомир.інфо