Поради щодо вибору косметики

Шкіра – наш найбільший орган, і доглядати за нею треба системно, тобто щодня. 

Вранці ритуал краси повинен бути таким: умивання шкіри, тонізуючий лосьйон, денний крем, захисний і відновлюючий, а також крем з SPF (мінімум 15-30). Увечері – умивання, зволожуюче молочко для обличчя, що регенеруючий крем, при цьому необхідно враховувати ваш тип шкіри. Пам’ятайте також про догляд за областю шиї, верхнім і нижнім віком. Багато компаній роблять засоби для даних зон у вигляді крему або гелю. Недотримання базового покрокового догляду призводить до проблем зі шкірою.

Чим ми старше, тим більше втрачаємо вологи. Після 27 років шкірі необхідні додаткові антиоксидантні і зволожуючі сироватки в поєднанні з професійними процедурами. Люди про це часто забувають. Якщо шкіра проблемна, не треба експериментувати або слухати поради друзів по підбору зволожуючих засобів. Чим раніше ви звернетеся до лікаря, тим швидше ви зможете користуватися продуктами по догляду, які будуть дійсно заповнювати недолік вологи в шкірі.

Я завжди сеціалісти просять пацієнтів не користуватися щодня тональними кремами (навіть ВВ або СС), а обмежитися пудрою: шкіра при цьому дихає і пори не забиваються. Якщо ви звертаєтеся до професійних майстрів з макіяжу, бажано, щоб макіяж робили вашими власними кистями і олівцями. В іншому випадку на вашій шкірі можуть виявитися бактерії з шкіри іншої людини, що в свою чергу призведе до подразнення, почервоніння або навіть до висипань.

Найпоширеніша помилка при виборі косметики по догляду – використовувати продукти різних марок. Робити це я не рекомендую. Всі кошти повинні бути однієї компанії. Не можна брати гель для вмивання одного виробника, денний крем іншого, а нічний крем третього. Купуйте одну лінійку бренду і користуйтеся їй. Хоча б консервант в косметиці буде однаковим, і ви отримаєте менше хімії. . Смотрите каталог косметики Salerm на сайте Kisa.ua.