Запрошують на веломандрівки Житомирщиною

Без категорії

У Житомирі у рамках реалізації гранду від ОДА стартує проект “Родина рулить!”.

Це серія осінніх велоподорожей родин із дітками (вік учасників від 1 до 80). При цьому залученим до проекту сім’ям ми пропонуємо провести час спортивно, активно, тверезо, пізнавально та патріотично. Під час відпочинку проходитимуть спортивні тренінги, майстер-класи, лекції, а також заплановано відвідування природоохоронних об’єктів, історико-культурних та релігійних пам’яток. Підсумком стане концерт, фотовиставка та відеопрезентація проекту. Також нами буде розроблено та надруковано буклет з описом веломаршрутів, якій при допомозі бібліотечної системи області розповсюдимо по області”, – розповідає координатор проекту, голова ГО “ЛА ДА” Світлана Прохорчук.

10 вересня відбудеться ознайомча велопрогулянка Станішівка-Новогуйвінське-Гуйва-Зарічани з екскурсією по місцям ставки Гімлера.

16-17 вересня запрошуємо у велопохід за маршрутом Житомир-Олієвка-Вишпіль-Іванків-Крученець-Селянщина-Калинівка-Полевська Гута-Грушки-Новопіль-Вільск-Кам’янка-Житомир. Відвідаємо гарні кар’єри, мальовничі села, пам’ятки природи, цілющи джерела, екопоселення, затоплену шахту підприємства “Західкварцсамоцвіт”.

Організатори гарантують цікаві вечірні посиденьки біля вогнища, ігри, конкурси, призи, спілкування в колі друзів. В програмі можливі цікаві доповнення.

Учасники заходу повинні мати намети, спальніки, особистий посуд, справні велосипеди, знати та виконувати ПДР, мати навички їзди пересіченою місцевістю. Організатори сприятимуть у прокаті обладнання на пільгових умовах, при умові попередньої заявки.

Також запрошуються до співпраці волонтери для виконання маркування маршруту.

Під час мандрівки суворо забороняється вживання алкоголю, нікотину та інших наркотиків. Спілкування без нецензурної лексики та державною мовою.

Деталі за телефонами: 068-023-15-43, 097-950-47-17 Світлана Прохорчук