Аби виконати Меморандум: у міськраді зібрались поговорити ветерани та житомирська влада

В міській раді зустрілись представники міської ради та ветерани АТО, Афганістану.

Зібрались поговорити про проблеми воїнів, а також щоб виконати пункт рішення підписаного Меморандуму про взаємодію  та співробітництво міської ради із громадськими організаціями, до складу яких входять учасники АТО. 

В ньому йдеться про те, що щоквартально усі мають збиратись поговорити.

В принципі, нічого нового ніхто не почув, але ж якщо є Меморандум – його треба виконувати. А от яка з цього користь? Питання поки риторичне.

Нагадаємо, громадські організації звернулися з такою ініціативою до керівництва міста з метою подальшої співпраці у сферах соціально-правового захисту учасників бойових дій та їх сімей, патріотичного виховання молоді тощо. 

Серед Підписантів Меморандуму: ВПГО «Обласна спілка учасників та ветеранів АТО «СХІД» в м. Житомирі та Житомирському районі, ГО «Житомирська обласна спілка учасників та ветеранів АТО», ГО «Житомирська обласна спілка правоохоронців учасників АТО «Порядок», ГО «Бойове братерство ветеранів АТО», ГО «Кіборги Полісся», ГО «Соціально-правової допомоги «Правозахист», ГО «Житомирська спілка учасників бойових дій та АТО «УВО», ГО «Житомирська міська спілка ветеранів афганської війни», Громадське формування з охорони громадського порядку та/або державного кордону «Аскер».