Динамо — Янг Бойз. Анонс та прогноз матчу.

Представляємо превью матчу 3-го туру Ліги Європи, в якому Динамо прийме Янг Бойз.

Динамо – Янг Бойз

Четвер, 22:05, Київ, НСК Олімпійський. Пряма трансляція на телеканалі Футбол 2.

Орієнтовні склади:

Динамо: Коваль – Морозюк, Віда, Хачеріді, Піваріч – Сидорчук, Гармаш, Шепелев – Буяльський, Мораес – Мбокані.

Янг Бойз: Фон Бальмос – Мбабу, Нуху, фон Берген, Лотомба – Фасснахт, Соу, Саного, Сулеймані – Нсаме, АССА.

Не зіграють: Циганков.

Бомбардири в ЛЄ: Мораес, 3 – Ассаль, Фасснахт (по 1).

Суддя: Маттіас Гестраніус.

Дуже важливим аспектом в протистоянні Динамо і Янг Бойз буде те, чи зуміють кияни абстрагуватися від чемпіонату України. У внутрішньому чемпіонаті справи у динамівців останнім часом не ладяться: нічия 4: 4 з Зорею (при тому, що вели 3: 0) і поразки 1: 2 від йде на той момент останнім Чорноморця просто кричать про проблеми київського колективу. А тут ще й поєдинок проти Шахтаря в неділю, який обов’язково потрібно вигравати, адже Динамо вже зараз поступається “гірникам” 7 очок.

У Лізі Європи справи складаються краще. Команда Хацкевича, нехай і не без проблем, але все ж набрала 6 очок в 2 матчах і тепер спокійно очолює квартет В, випереджаючи якраз Янг Бойз на 4 пункти. І тут би сказати, що кияни можуть пожертвувати зустріччю ЛЕ заради УПЛ, але немає ж! Адже приїжджають не Скендербеу, що не Партизан, а той самий Янг Бойз, який не пустив киян до Ліги чемпіонів. Можна не сумніватися в намірах динамівців “порвати” суперника, а ось в здатності це зробити …

Цікаві факти:

– Динамо виграло 3 останні матчі в Лізі Європи.

– В останніх 3 поєдинках ЛЕ Динамо забивало як мінімум 3 голи.

– Динамо виграє вдома в єврокубках 4 матчі поспіль.

– Янг Бойз не перемагав на виїзді в єврокубках в 11 зустрічах (Н3 П8).

Тренери кажуть:

Олександр Хацкевич, Динамо:“У цілому, Янг Бойз не змінився з моменту наших останніх зустрічей. Коли ми готувалися до перших матчів, було помітно, що команда досить сильно додала як в контролі м’яча, так і в агресії на чужій половині поля. При цьому відійшли від своєї структури – якщо раніше було багато вертикальних передач, зараз же роблять акцент на середньому і короткому пасі з активною грою вперед. Тому можу сказати, що футбол у виконанні Янг Бойз став більш комбінаційною “.

Аді Хюттер, Янг Бойз: 

“Ми раді приїхати до Києва, але у нас не дуже хороші спогади про минуле поїздці, коли ми програли 1: 3. Правда, тоді нам вдалося пройти Динамо, але тепер ситуація інша. Ми зробили виводи.Теперь ми приїжджаємо до Києва з більш рішучим настроєм. Після двох ігор у Динамо 6 очок, а у нас 2. Тому ми знаходимося під тиском. Ще й граємо на виїзді “.

Прогноз: 2-1