На голову ОТГ у Радомишлі балотується волонтерка та відома юристка. Фото

Цієї неділі у Радомишлі вибиратимуть голову міської об’єднаної територіальної громади.

Свободівці також представили своїх кандидатів. Таїсія Василюк – фаховий юрист. Надає містянам безкоштовні консультації та, як і більшість радомишльських свободівців займається волонтерством.

“Наша основна мета – це працювати, ініціювати саме такі пани роботи, які потрібні для сільського населення, для міського населення. Тому що програми ці дуже сильну мають різницю. Є в нас населені пункти сільські, де сполучення за містом геть відсутнє, це основне питання. В місті основне питання – це зникає вода. Тут відсутні робочі місця, тому що інвестиційна програма не працює. І збереження лісового фонду. Це основні питання, які мають розглядатися, і розглядатися мають спеціалістами”, – розповідає пані Таїсія.

Аби поспілкуватись із громадою до Радомишля приїхав Олег Тягнибок та Сидір Кізін. За словами свободівців, їхні кандидати – це патріоти та достойні радомишляни.

“Ми ставимо завдання нашим керівникам територіальних організацій, щоби в кожному населеному пункті, в кожному селі були свої первинні організації, організації в районних центрах, а тепер це вже центри об’єднаних територіальних громад. Мають бути і якісно, і кількісно достатніми для проведення відповідної агітації, і можливості пізніше боротися за владу, адже владу ми роцінюємо як інструмент побудови такої держави, і такого суспільства, як це, наприклад, зафіксовано в нашій програмі захисту українців”, – зазначив Тягнибок.

“Для мене дуже важливо, що ж громада говорить про наших кандидатів, тому ми їх публічно представляємо, і я вважаю, що це є дуже позитивно, і для мене це є особлива гордісь, коли такі кандилати вважаються достойними людьми”, – говорить Кізін.

Загалом, свободівські кандидати обіцяють радомишлянам розвивати рідне місто та район у проукраїнському напрямку.