“Не бути покірним бараном”. Ультрас Динамо закликають ігнорувати матч Україна – Хорватія

Фан-угрупування Динамо WBC виступило із заявою щодо продажу квитків на матчі збірної України за паспортами. Ультрас закликають фанатів Динамо Київ та інших футбольних клубів ігнорувати матч 10 туру відбору на ЧС-2018 проти Хорватії.

Про це повідомляє сайт Футбол24.

“Тиждень тому в мережі було опубліковане звернення до Президента України, підписане переважною більшістю провідних фанатських рухів країни. На жаль, ніякої реакції на факт явного порушення Конституції України від влади не було.

У зв’язку з цим ми, фанати Динамо Київ з об’єднання WBC, закликаємо всіх фанатів нашого клубу та інших українських клубів, та й взагалі адекватних вболівальників ігнорувати матч, організатори якого, в особі ФФУ, відверто наплювали на права громадян України.

У нашому розумінні борг кожного порядного фаната Динамо – не бути покірним бараном, в той час, коли ФФУ, порушуючи чинні закони України, робить процес купівлі квитків і потрапляння на стадіон на цей матч можливим тільки при пред’явленні посвідчення особи.

Також хочемо нагадати, що цей відбірковий цикл – на Чемпіонат Світу, який пройде в країні, яка веде відкриту військову агресію проти України. Цей факт, в сукупності з натуралізацією Марлоса, фанатами повинен трактуватися однозначно. І фанати, які переживають лише за підтримку на стадіоні в цьому матчі, або дурні та недалекоглядні люди, або маріонетки, які мають особистий інтерес”, – йдеться на сторінці ультрас Динамо у Facebook.