​Недорогі жіночі пуховики та їх різновиди

У холодну пору року ми, особливо молоді дівчата і жінки, надмірно прискіпливі до своєї фігури. Навіть тендітні мініатюрні дівчата з вагою до 50 кілограмів вважають себе товстими і незграбними в об’ємних пухових куртках. 

Але така ситуація буває тільки тоді, коли всередині куртки утеплювач під підкладкою не знаходиться в окремих секціях, а також, якщо ви придбали недорогу куртку з утеплювачем із синтепону або ватину.

При виборі жіночого пуховика перш за все варто звернути увагу на склад куртки: тканину верхньої частини, вид утеплювача. За посиланням, в інтернет-магазині https://sportik.com.ua/jenskie-puxoviki жіночі пуховики пропонуються з такими видами утеплювача, як:

  • Пір’я і пух качок або гусей. Це середня цінова категорія. Найдорожчі і теплі моделі наповнюються пухом гаги або лебедя, хоча, для української зими цілком достатньо придбати жіночий пуховик з качиним або гусячим пухом.
  • А для стабільно теплої зими а-ля Італія варто звернути увагу на такі тонкі штучні утеплювачі, як Thermal R або холлофайбер. Тонкі пуховики – справжня знахідка для альпіністів і лижників, які використовують такі куртки як внутрішній шар під верхню мембрану.

Незалежно від того, який утеплювач: натуральний або штучний, сучасні якісні пуховики всередині мають секції і зверху покриті міцною тканиною – таким виробам не загрожує збільшення обсягів через потрапляння повітря всередину суміші з пуху і пір’я, а також легка і міцна поліестерова або нейлонова верхня тканина та проклеєні шви не пропустять пір’я і пух назовні. 

Сучасна куртка хорошої якості ніколи не буде виглядати як китайський пуховик часів 90-х – з пір’ям і пухом, що пробиваються крізь тканину і шви назовні.У наш час дівчата і жінки більш елегантного віку вважають за краще носити моделі пухових курток і пальто наступних фасонів:

  • Короткі курточки, довжина яких закінчується в районі попереку або до середини стегна. Це найзручніші моделі для любительок спортивних активностей (гірськолижний спорт, альпінізм, скелелазання, піший туризм), автомобілісток.
  • Куртки-парки, що закривають сідниці і стегна повністю. Найкращі моделі для тих, хто піклується про збереження ідеального здоров’я сечостатевої системи. Такі куртки вдало поєднуються з одягом кежуал або спортивним гардеробом.
  • Пальто трохи вище коліна або по коліно. Ідеальний вид верхнього одягу для тих, хто не зупиняється на носінні тільки спортивного або повсякденного одягу, а й може іноді надіти коротке коктейльне плаття для клубу або театру.
  • Пальто до середини гомілки або в підлогу. Такі моделі затребувані жінками старшого віку, а також тими, хто любить носити спідниці і сукні навіть в холодну пору року. Довгі пальто універсальні і чудово захищають ноги від зимового холоду.