Обирайте натуральну шубу правильно

Купівля норкової шуби – дуже приємна подія в житті жінки.

Ціна на хутряні вироби досить висока, тому хочеться зробити правильний вибір, щоб шуба вашої мрії прослужила довго, зберігши свій шикарний вигляд. 

Выбрать норковую шубу можна здесь.

Як вибрати норкову шубу?

Існує кілька основних параметрів, оцінюючи які можна зробити висновок про якість хутра:

1 Блиск хутра. Якісна річ повинна красиво переливатися на світлі. У поганого хутра блиск може бути неоднорідним або відсутнім зовсім.

2 Хутро має бути яскравим, однорідного кольору, без плям.

3 Якщо довжина шкурок, з яких виготовлена шуба, менша 15 см в довжину або ширину, такий виріб важко назвати якісним.

4 Залишки вовни на руці. Якщо хороше хутро спробувати вискубати, на руці залишиться не більше 5 волосків. При повторі даної маніпуляції вовни на руках не залишається. Норка неналежної якості матиме шерсть, яка постійно “вилазить”.

5 Наявність натурального запаху шкіри і хутра. Якщо модель пахне оцтом або бензином, краще відмовитися від покупки – вироблення велося не по технології. Обробка шкур є дуже складним і трудомістким процесом. При якісній обробці повинна залишитися певна кількість жиру на шкірі. Якщо його залишили менше, шкури висохнуть і стануть неякісними. У разі якщо жир залишився в надмірній кількості, хутро матиме не дуже приємний запах.

Вибір кольору хутряного виробу може зайняти чимало часу. Ідеальним буде приміряти потенційну обновку і визначити її поєднання з вашою зовнішністю.

Світлі тони помітно освіжать, допоможуть виглядати молодше, підкресливши природний рум’янець і блиск в очах. Однак, повним жінкам, краще відмовитися від світлого хутра, так як він акцентує увагу оточуючих на фігурі

При виборі хутряного виробу вивчіть поради експертів перед походом в магазин. Поради професіоналів багато в чому схожі. Спираючись на них, визначити, чи якісне хутро, можна і самостійно.