Поради щодо вибору люстр в різні інтер’єри

Для правильного вибору люстри в інтер’єр потрібно враховувати певні тонкощі. Як же не розгубитися в представленому різноманітті і підібрати найбільш підходящий світильник?

Перш за все, слід зазначити, що класичні люстри ніколи не вийдуть з моди, тому моделі цих світильників дуже різноманітні. Їх можна використовувати для декорування різних кімнат, а деякі навіть умудряються повісити люстру в класичному стилі у ванній кімнаті. Врахуйте, що відтінок освітлення буде залежати від кольору плафона. Не купуйте люстри з темними плафонами, якщо ви робите ремонт у вітальні, так як в цій кімнаті освітлення повинно бути максимально яскравим. Якщо дуже захотіти, ви врятуєте ситуацію додатковими освітлювальними приладами – бра, торшерами. Вдало обраний відтінок плафона створить приємну і комфортну атмосферу в приміщенні. Купить хрустальные люстры  в магазине “Интерсвет”.

Якщо  ваша вітальня великої площі, купуйте підвісну люстру в стилі, який відповідає інтер’єру приміщення. Якщо кімната маленька, світильник зменшить простір ще більше і надасть стискуючий ефект. В цьому випадку краще купувати люстри стельові або люстри-тарілки.  

У спальнях краще виглядають приглушені спокійні тони, тому краще вибирати сюди люстри білого кольору, металік або шампань. Що стосується стильового оформлення, найбільш поширені хайтек і класика.

Кухня – це приміщення, в якому потрібно кілька варіантів освітлення. Основного джерела освітлення може не вистачити. Крім центрального освітлювального приладу потрібне підсвічування над обіднім столом і світильники над стільницею. Всі вони представлені в магазинах в великому асортименті, тому вам потрібно вибирати їх з розумом, поєднуючи всі прилади по стильовій спрямованості. Краще вибирайте  люстри і світильники із загальної колекції.

У дитячій погано виглядають важкі, великі і скляні люстри. Крім того, вони небезпечні. У цих кімнатах краще виглядають люстри, що виготовляються з екологічно безпечних матеріалів, в тому числі з дерева.

Ванна зазвичай не така велика, тому сюди ви навряд чи повісите громіздку люстру із кришталевими підвісками. Тут більш доречно буде виглядати стельові або врізні світильники в стелю.