Співачка Лєна Дарк випустила 3 нові пісні на вірші журналіста Віктора Мельниченка

Осінь-2017 для української співачки Лєни Дарк видалася урожайною. Артистка презентує 3 нових пісні на вірші поета, журналіста Віктора Мельниченка.

Композицію «Навік твоя» кожен бажаючий уже може замовити замість гудків на телефон. Одна з небагатьох ліричних пісень у репертуарі Лєни Дарк, написана Олександром Воєвуцьким, зазвучала українською.

“До таланту поета й композитора, мого доброго друга Олександра Воєвуцького додався талант ще одного мого автора Віктора Мельниченка, який зробив переклад. Тож нова версія – до Вашої уваги”, – говорить Лєна Дарк.

Ще одну ліричну пісню «Вишневий пиріг» артистка презентувала під час нещодавніх концертів. Композиція про найдорожче – батьківську любов – одразу припала до душі слухачам і отримала багато схвальних відгуків. Як і всі пісні співачки, днями ця композиція вийшла в компанії “УМИГ МЬЮЗИК”. Її можна прослухати та скачати на популярних музичних сайтах.

“Вишневий пиріг” – результат співпраці автора слів Віктора Мельниченка та білоруського композитора Олександра Страцевського.

Третя пісня “Я закохана” – це справжній гімн сучасної жінки, яка феєрично поєднує ролі успішної артистки, коханої жінки, турботливої мами, вправної господині. “Голова в квітках, а я в милі – завжди маю бути на стилі!”, – з фірмовим гумором співає Лєна Дарк.

Як і попередній пісенно-жартівливий хіт “Полечу”, нова пісня створена в тандемі автора слів Віктора Мельниченка та композитора Романа Непомящого.

Більше про творчість Лєни Дарк можна дізнатися на її сторінці в соцмережі: https://www.facebook.com/theLenaDark/. Усі пісні співачки можна прослухати ТУТ: http://www.deezer.com/ru/artist/9102784

PR-служба Лєни Дарк